Футболен клуб Левски пусна в социалните мрежи поредния финансов отчет пред

...
Футболен клуб Левски пусна в социалните мрежи поредния финансов отчет пред
Коментари Харесай

Феновете на "Левски" са внесли 89% от клубните приходи

Футболен клуб " Левски " пусна в обществените мрежи следващия финансов доклад пред почитателите за събраните средства в другите акции. Оказва се, че последователите са донесли през юни в клубната каса 89% от приходите под формата на дарения, купени билети и фенски продукти. Разходите за предишния месец обаче още веднъж са повече от приходите и клубът е на минус с близо 150 000 лева (148 685.08 лева.)

Ето известието от клуба:

" Сезонът публично завърши, само че не и борбата на обичания ни клуб за финансова непоклатимост. Днес е време за следващия доклад пред генералния спонсор на клуба - почитателите на " Левски ".

През месец юни приходите възлизат на 239 122,53 лева, като 89% са принос на последователите под формата на дарения, билети и почитател продукти.

Разходите през същия интервал са в размер на 387 807,61 лева

От през днешния ден стартира и акцията по продажба на абонаментни карти за сезон 2020/2021. Сигурни сме, че за поредна година ще подобрим всички сложени от нас самите върхове на България по продажба на абонаментни карти! Повече информация може да намерите на fanshop.levski.bg "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР